آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

اظهارات صحرایی درباره دلیل انتصابات جدید آموزش و پرورش

اظهارات صحرایی درباره دلیل انتصابات جدید آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش گفت: انتصابات جدید یک تغییر در راستای اهتمام بیشتر در امور و شتاب به فعالیت‌ها است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 05
کد خبر: ۲۲۶۸۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در آیین تودیع و معارفه معاون پرورشی و فرهنگی، معاون آموزش ابتدایی و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، ضمن گرامیداشت ایام دهه فجر انقلاب اسلامی، اظهار کرد: حاصل خیزی آینده کشور وابسته به بذری است که اکنون در آموزش و پرورش می‌کارد.

 

وی افزود: معلمی یک توفیق الهی و فرصتی بی‌نظیر برای هر انسانی است که در تربیت انسان‌های دیگر دخیل باشد و البته بتواند در آینده یک نسل اثرگذار باشد.

 

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر کار جهادی، تصریح کرد: در این دولت، اقدامات مهمی در راستای بهبود وضعیت و ارتقای کیفیت آموزش و البته با رویکرد تربیتی در مدارس کشور صورت گرفته است که نشان از توجه جدی دولت به آموزش و پرورش دارد.

 

وی با اشاره به طرح‌ها و اقدامات معاونت پرورشی و فرهنگی، گفت: اجرای طرح فراگیر در راستای مدرسه‌ای شدن سند تحول، فعالیت‌های قابل توجه تشکل‌های دانش‌آموزی و فعالیت‌های ماندگار سازمان دانش‌آموزی قابل تقدیر است.

 

صحرایی با تشریح برنامه‌های راهبردی معاونت آموزش ابتدایی، اظهار داشت: اجرای نظام دوری با نگاه به بهبود سازماندهی معلمان در مدارس، اجرای طرح شهید همت در راستای توانمندسازی معلمان دوره ابتدایی و طرح شهید محمودوند در حوزه بازماندگان از تحصیل مورد توجه است.

 

وی با اشاره به طرح‌های اجرا شده در حوزه سازمان آموزش و پرورش استثنایی، گفت: اقدام راهبردی جذب درمانگر، تلاش در بهبود وضعیت سنجش نوآموزان، تأسیس مراکز جامع توانبخشی و مدارس اوتیسم بحث مهمی بوده که در سازمان آموزش و پرورش استثنایی رقم خورده است.

 

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به موضوع جلسه، اظهار داشت: انتصابات امروز یک تغییر در راستای اهتمام بیشتر در امور و شتاب به فعالیت‌ها صورت گرفته است که امیدواریم شاهد اقدامات مطلوبی در آینده نزدیک باشیم.

 

وی با اشاره به وظایف مهم وزارت آموزش و پرورش، گفت: اجرای سند تحول بنیادین و توجه به اینکه این دولت بهار تحقق سند است، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، اجرای سیاست‌های کلی نظام در آموزش و پرورش و مأموریت‌های ابلاغی رئیس جمهور از جمله راهبردهای مهمی است که باید با تاکتیک‌های مطلوب انجام گیرد.

 

در این آیین، حجت السلام محمدحسین پورثانی به عنوان معاون پرورشی و فرهنگی، حمید طریفی حسینی به عنوان معاون آموزش ابتدایی و حجت الله الماسی به عنوان رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی منصوب و از زحمات اصغر باقرزاده و معصومه نجفی پازوکی تقدیر شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار